Hfc Cat Natural Blik 70 g Atlantische tonijn

  • Merk: Almo Nature
  • Scancode: 8001154004076
  • Bestelcode: 713601

Specificaties

  • Bereid met weinig ingrediënten en gewoon gekookt in bouillon of au bain marie, alle HFC recepten zijn ideaal om op natuurlijke wijze de kat te hydrateren, dankzij hun rijke bouillon.
  • Vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen.
  • Vele smaken om je kat tevreden te stellen met Almo Nature’s traditionele recepten.
Korte omschrijving Almo Nature Classic kwaliteit is HFC, de herkomst van de ingrediënten in het recept, zijn geschikt voor menselijke consumptie.
Bestelcode 713601
Scan code 8001154004076
Categorie Natvoer
Segment Natuurlijke voeding
Food of Non Food Food
Smaak Atlantische tonijn
Merk Almo Nature
Gewicht 0,07 kg
Besteleenheid 24
Standaard pallet aantal 2496
BTW 21%

Tonijn Atlantic Tuna

100% HFC: het wit vlees, het rood vlees, de vis, de ham, de kaas, de groenten, het fruit en de rijst verwerkt in deze smaak waren oorspronkelijk bedoeld voor menselijke consumptie.

De kat behoort tot de strikte carnivoren: de tanden van een roofdier en een maag-darmstelsel zijn geschikt om op optimale wijze eiwitten te assimileren en te gebruiken. In de natuur, bestond de voeding van de kat uit verschillende prooien (muizen, vogels, vissen), een bron van hoofdzakelijk eiwitten en vetten (naast vezels en andere voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal van de prooien). Het advies van Almo Nature voor een optimaal voedingsevenwicht is om af te wisselen tussen alle soorten vlees en vis, droog- en natvoer (respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40% ), allemaal eenvoudige, elkaar aanvullende en complete voedingsmiddelen. Natvoer is essentieel in de dagelijkse voeding van de kat om de hydratatie te bevorderen en het risico van urinaire aandoeningen te verminderen.

Aanvullende voeding.

Adviesprijs consument: 1.25 incl. btw