Hfc Cat Natural Blik 70 g kippenboutvlees

  • Merk: Almo Nature
  • Scancode: 8001154120851
  • Bestelcode: 713602

Specificaties

  • Almo Nature is de keuze om je kat een compleet natuurlijke, aanvullende voeding te bieden.
  • Vrij van kleurstoffen en conserveermiddelen.
  • Vele smaken om je kat tevreden te stellen met Almo Nature’s traditionele recepten.
Korte omschrijving Almo Nature Legend is 100% HFC, bereid met ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie.
Bestelcode 713602
Scan code 8001154120851
Categorie Natvoer
Segment Natuurlijke voeding
Food of Non Food Food
Smaak kippenboutvlees
Merk Almo Nature
Gewicht 0,07 kg
Besteleenheid 24
Standaard pallet aantal 7200
BTW 21%

100% HFC: het wit vlees, het rood vlees, de vis, de ham, de kaas, de groenten, het fruit en de rijst verwerkt in deze smaak waren oorspronkelijk bedoeld voor menselijke consumptie.

De kat behoort tot de strikte carnivoren: de tanden van een roofdier en een maag-darmstelsel zijn geschikt om op optimale wijze eiwitten te assimileren en te gebruiken. In de natuur, bestond de voeding van de kat uit verschillende prooien (muizen, vogels, vissen), een bron van hoofdzakelijk eiwitten en vetten (naast vezels en andere voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal van de prooien). Het advies van Almo Nature voor een optimaal voedingsevenwicht is om af te wisselen tussen alle soorten vlees en vis, droog- en natvoer (respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40% ), allemaal eenvoudige, elkaar aanvullende en complete voedingsmiddelen. Natvoer is essentieel in de dagelijkse voeding van de kat om de hydratatie te bevorderen en het risico van urinaire aandoeningen te verminderen.

75% HFC vlees of vis, 24% bouillion, 3% rijst.

Adviesprijs consument: 1.15 incl. btw