Over AniDis

Bekijk hier onze brochure

AniDis is een totaalgroothandel die business-to-business een ruim assortiment diervoeding en dierbenodigdheden voor bijna alle diersoorten via specialistische verkooppunten in Nederland distribueert. Onder deze specialistische verkooppunten vallen dierenspeciaalzaken, tuincentra en doe-het-zelf zaken.

Ons kantoor is gevestigd in Zwolle, waar we dagelijks de orders verwerken en de klant indien gewenst van vakkundig advies voorzien. Tevens beschikken wij over een gespecialiseerde buitendienst die onze klanten op locatie bezoekt. Zij helpen met het maken van assortimentkeuzes en denken mee over de te realiseren verkoopdoelen. De orders worden door professionele organisaties in logistiek en transport verzendklaar gemaakt en geleverd.

AniDis vertegenwoordigt exclusief de merken van de Belgische voederfabrikant Versele-Laga. 
 
Het assortiment van AniDis bestaat uit meer dan 14.000 specialistische producten voor huisdieren. Hieronder bevinden zich de huisdiervoeders van de meeste huisdiervoederfabrikanten. Daarnaast levert AniDis ook een uitgebreid assortiment benodigdheden. Alle details zijn inzichtelijk op onze website.

Missie

AniDis is een totaalleverancier van food en non food dierproducten en exclusief distributeur van het Belgische merk Versele-Laga.
Wij ontzorgen en adviseren onze klanten. Als professionele, servicegerichte en flexibele partner helpen wij onze klanten om met hun onderneming te groeien en zo succesvol mogelijk te zijn in hun marktgebied.

Visie
Onze visie is om naast de ondernemer te staan. Wij bouwen als Retail partner een langdurige relatie met onze klanten op. Onze organisatie is zo ingericht dat wij door onze kennis van de markt en onze betrouwbaarheid de klanten kunnen faciliteren op alle gebieden rondom het ondernemen in de dierenbranche.